Onze tarieven

Landgoed Oude Brunninckhuis is voor een hele of een halve dag te boeken. De gehele benedenverdieping voor dagdeel van 4 uur kost € 375, een hele dag van 8 uur € 575. De Notabelenkamer is apart te boeken. Voor een dagdeel van 4 uur kost dit € 235 en voor een hele dag € 375. Dit is inclusief gebruik van alle vergaderfaciliteiten zoals flatscreen, computer, flip-over, wifi, tuin en erf.

Prijzen voor koffie, spelt-cichoreikoffie, thee (8 soorten los en 8 soorten zakjes), natuurwater, spelt-appelgebak, speltkoekjes en nog iets lekkers zijn € 10 per persoon voor een dagdeel (ochtend of middag). Een lunch kan worden verzorgd vanaf 12,50 euro per persoon. Prijzen non-alcoholisch naborrelen zijn op aanvraag.

Al onze producten zijn als zijnde uit het landschap van 1955, biologisch, Demeter of van eigen landgoed als zijnde biologisch. Bel voor een offerte op maat: 06-52405657 of mail naar info@landgoedoudebrunninckhuis.nl.

Op alle boekingen zijn de Algemene Voorwaarden 2022 van Stichting Gezondheid Dichtbij t.b.v. Landgoed Oude Brunninckhuis van toepassing. Op verzoek worden deze gemaild. Bij een offerte worden deze standaard toegevoegd. Alle prijzen zijn exclusief btw.