Groepsuitjes

Arrangementen voor groepsuitje met keuze uit koffie met lekkers, drinken, lunch in combinatie met expositie en/of lezing en/of rondleiding over het landgoed. Of liever klootschieten?

Natuur, klimaat, water en gezondheid arrangement (vanaf 2025)

Verkrijg inzicht en ga aan de slag met vraagstukken als natuur, klimaat (CO2), water en gezondheid in uw organisatie. Dit arrangement leent zich uitstekend om te combineren met een vergadering of heisessie voor een meerdaags bezoek.

Lees meer

Arrangement Goudschat en meer

Ideaal voor een groepsuitje. Het arrangement omvat een lezing, film en expositie over de “Goudschat van het Springendal” uit de 7e eeuw en nederzettingen in directe omgeving. Inclusief kopje koffie met lekkers, en/of drinken of lunch. En gratis wandelroute, fietsroute naar de vindplaats van de Goudschat.
Liever geen Goudschat, maar klootschieten in combinatie met koffie, drinken of lunch? Of een rondleiding over het landgoed? Ook dat is mogelijk.

Lees meer
Springendal, Hezingen en Brunninkhuizen arrangement (nieuw)

Voor een groepsuitje met interesse in het Springendal, Hezingen en Brunninkhuizen. Er wordt en lezing gehouden over de historie van Springendal, Hezingen en Brunninkhuizen. Daarnaast is er koffie met lekkers (cake of gebak) en/of drinken of een lunch. Over het ontstaan van het Springendal, de marke Hezingen en de marke Brunninkhuizen. In deze lezing wordt ook genoemd over de “Zwerfsteen van Hezingen”, die in de Museumfabriek ligt en in oktober 2024 naar een expositie in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden gaat.

Lees meer