Notabelenkamer & beste boerenkamer

Hieronder vindt u alle informatie en specificaties van onze notabelenkamer en beste boerenkamer.

Notabelenkamer, de vergaderkamer

De naam notabelenkamer heeft de vergaderkamer te danken aan de herkomst van de meubels. De meubels uit de jaren 20 van de vorige eeuw zijn uit gegoede kringen. De vergadertafel met bijbehorende authentieke pluchen stoelen is van een hofdame van koningin Wilhelmina of Juliana geweest. De overige stoelen waren van de touwbaas van textielfabrikant Jannink en van de procuratiehouder van textielfabrikant Jordaan.
Deze kamer is een vergaderruimte voor maximaal 20 personen incl. trainer/coach. In een filmopstelling is deze ruimte geschikt voor maximaal 25 personen. De vergaderkamer is “de deel” van de historische boerderij Oude Brunninckhuis.

Beste boerenkamer, een extra kamer

De beste boerenkamer is als extra kamer geschikt voor een pauze, overleg, lunch, biologische fruitsap-proeverij met natuurlijke versnapering of diner tijdens of na uw vergadering.
Er is ruimte voor 25 personen.
De inrichting bestaat uit meubels en accessoires van de jaren dertig, en wel van twee huwelijken op 8 juni 1932. Ze zijn afkomstig van de boerenerven Egberman (opa en oma Weersink-Reest) uit Nutter en het erve Reimer (opa en oma Kleissen-Raatgerink) uit Rossum (Ov). Beide opa’s en oma’s van uw gastvrouw Annette zijn toevalligerwijs op dezelfde dag getrouwd. De authentieke rookstoelen zijn van het erf De Bölte (Steggink-Warmelink) uit Nutter.